Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Rock på Den Grønne - Queen Machine, Smukke Møller - Udsolgt

Lørdag den 28. august 2021 kl. 17:00

Den Grønne, Glacisstien 36, 5800 Nyborg

Arrangør: NGIF Koncertudvalg og Oplevelseskomponisten

Koncerten vil blive gennemført efter gældende regler. Indtil vi kender endelige vilkår - har vi valgt at stoppe ved 2.500 publikummer.

Der skal vises coronapas eller en negativ test der ikke må være mere end 3 dage gammel samt legitimation - ved indgangen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen. 


QUEEN MACHINE

Queen Machine har med stor succes begejstret publikum på såvel danske som udenlandske scener med storslående og medrivende koncertoplevelser. Og i 2021 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine besøger Den Grønne. Der bliver helt sikkert rift om billetterne til denne episke koncertoplevelse.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med amasser af sjæl og ikke mindst et utal af Quens udødelige hits. We Will Rock You. Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don´t Stop Me Now, Sobody To Love. Listen ad hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Queen Machine er tordnet gennem den danske Live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Vi glæder os til at nyde denne store oplevelse og ønsker rigtig god fornøjelse. 

 

Smukke Møller

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin`-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet ei en forrygende retrorock, og hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyrer, og hvor lamperne aldrig går ud.

Er du til et stykke rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: "Hvis du vil ha´ mig, så kom og tag mig!"

 

 

 

Hillbilly Bones

Hillbilly Bones er et nyt Dansk Country band som er klar til og give den gas rundt i det danske land. 
Bag bandet er nogle erfarer medlemmer som har været med i musik branchen i mange år, og har prøvet kræfter med både ind og udlandet.
Med medlemmer fra bands som ”Den Danske Mafia, Stand n’ Deliver, Bad Monday, Merzy og mange flere, har de sammen dannet ramme om et nyt moderne Dansk Country orkester.

Medlemmer fra bandet har brugt en del tid i USA hvor der er samlet en masse erfaring og inspiration omkring emnet Country Musik og hvad det indebære. 
Hillbilly Bones spiller nye og gamle arrangementer af countrymusikkens største stjerner på en måde som selv de unge kan være med på. 
Vi glæder os til at stå på scenen landet rundt, og håber I synes godt om det lille Hillbilly Bones fra Fyn.