Facebook NGIF

Historien

NGIF Koncertudvalg blev etableret 26. august 1989

Foreningens formål er at være økonomisk støtteforening for Nyborg Gymnastik- og Idrætsforenings afdelinger (fodbold, håndbold, bordtennis, gymnastik- og atletik).

De første 2 år var det NGIF’s hovedbestyrelse som var hovedkræfterne bag koncerter og diskoteker i Nyborg Idrætspark. De første udendørs koncerter var med den danske gruppe Ray De OHH og året efter var det med  Sko & Torp, hvor sidstnævnte arrangementet regnede væk og vi i løbet af eftermiddagen fik flyttet koncerten ind i Tennishallen. 

De 2 første koncerter gav begge underskud og vi havde heldigvis indgået et samarbejde med Fionia Bank A/S, dengang Amtssparekassen og Bryggeriet Carlsminde som begge havde stillet en underskudgaranti. Dette var dog imidlertid ikke nok, for klubberne måtte også indbetale et beløb.

I 1991 valgte vi at nedsætte en bestyrelse med formand, kasserer m.v. og udarbejde vedtægter som NGIF Koncertudvalg arbejde kunne arbejde efter. Samme år blev vi kontaktet af JVB Live Aps fra Odense om vi havde lyst til at indgå i et samarbejde omkring afvikling af koncerter - vi valgte at sige ja tak til dette gode tilbud og som igennem årene har udviklet sig til en tæt samarbejde til gavn for begge parter. I 2016 blev Culture Club etableret og her begyndte vi også at lave koncerter og ander aktiviteter sammen med dem - de har 1.12018 ændret navn til Live Culture.

Igennem årene har arbejdet ændret sig så udover kun at afvikle koncerter, stiller vi arbejdskraft til rådighed for alle som har brug for en hjælpende hånd - selvfølgelig mod betaling.