Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Nytårskoncert 2022 - Sofie Lassen-Kahlke, J. Knop, Mads Lunde

Søndag den 30. januar 2022 kl. 14:00

Nyborghallerne, Halvej 1, 5800 Nyborg

Arrangør: NGIF Venner og Nyborg Harmoni Orkester

På baggrund af den nuværende situation(Covid 19) flyttes koncerten til 30.1.2022.

Solgte billetter er gældende til koncerten i 2022.

Sofie Lassen-Kahlke 

Hun er en pige med mange talenter, og hun søger faktisk så mange forskellige muligheder som muligt. Hun er naturligvis skuespiller, men hun er også sanger, entertainer og TV-vært. Og så er hun i øvrigt Bachelor i jura.

Sofie har medvirket i en lang række danske film. De fleste af os husker hende naturligvis som Anja i de 5 film om Anja og Viktor, men hun har også medvirket i f.eks. "Familien Gregersen" og "Far til fire - gi´r aldrig op".

Som vært husker vi naturligvis også Sofie fra bl.a. Dansk Melodi Grand Pirx i 2012 og DRs Store Juleshow i 2013.

Sofie medvirker ofte selv i forskellige musikalske sammenhænge. Eksempelvis sang hun i 2002 den officielle danske VM sang "Danmarks drenge" sammen med Søren Poppe i forbindelse med fodbold VM i Sydkorea.

Hun har igennem mange år desuden været en del af kvartetten City Singler.

Joachim Knop

Den danske baryton, Joachim Knop har med sin karismatiske udstråling og sit store skuespiltalent, formået at slå sit navn fast i alle kroge af Danmark. Han favner både operafagets store klassiske roller og musicalgenren og er desuden en fremragende skuespiller.

Joachim Knop afsluttede sin uddannelse som operasanger i år 2000 på Operaakademiet i København, men det blev hurtigt klart, at hans talen kunne bruges i mange forskellige sammenhænge.

Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm - "Drengene fra Skt. Petri" og siden da, er det blevet til ikke mindre end 18 film, hvoraf rollerne i "Min Søsters Børn" og "Anja og Viktor" er blandt de allermest populære.

i 2002 medvirkede Joachim i musicalen "Askepop" i Glassalen/Tivoli som efterfølgende blev indspillet som film i 2003. Og i 2010 slog Joachim endnu engang sit navn fats som musicalsanger i "Elsk mig i nat".

Som operasanger har Joachim ligeledes slået sit navn fast og har gennem årene bl.a. kunne opleves som Ping i Turandot på Malmö Opera, Don Giovanni i Don Giovanni på Den Fynske Opera, II Barniere i II Barbiere Di Siviglia på Århus Sommeropera og som Papageno i Die Zauberflöte på Den ny Opera i Esbjerg.

Mads Lunde

Mads Juul Lunde har som mange andre trådt sine barnesko i Danehofgarden i Nyborg. Han er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium med afsluttede diplomeksamen i 1996, og har videregående studier i London og Bremen.

Mads har modtaget en række priser og ærebevisninger og er yderst aktiv som solist, orkestermusiker samt dirigent. Mads har endvidere medvirket ved talrige radio,- TV og CD-produktioner.

Mads har i en årrække også været dirigent for Nyborg Harmoni Orkester, og var med til at starte "Nytårskoncerten i Nyborg" i 2008.

Vi er utrolig glade for at have Mads tilbage på scenen, denne gang som solist.

På gensyn i Nyborghallerne 30.1.2022 - kl. 14.00


Vi har til denne koncert valg at lave et samarbejde med Bastionen om salg af vores billetter.  Der vil her være mulighed for at købe billetter på Bastionen, Nørrevoldgade 63, Nyborg - kontoret på I sal.

Torsdag mellem kl. 13.00-17.00.

og selvfølgelig som hidtil på nettet.