Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

SlotsRock på Den Grønne

Lørdag den 19. august 2023 kl. 13:00

Den Grønne, Glacisstien 36, 5800 Nyborg

Arrangør: NGIF Koncertudvalg & HB Event

SlotsRock 2023 - Lørdag den 19. august 2023 – Pladsen åbner kl. 13.00.

Vi er glade for at kunne præsentere: 

Thomas Helmig Jam 

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself ". Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.

Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta`r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Golddigger, El Camino - som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt, før du kan høre forskel.

Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live .. der er garanti for et smeltet isbjerg!

Robbie Williams Jam 

Den kæmpe popularitet Robbie Williams nyder i Danmark - et meget flot pladesalg en lang stribe af hits, og årets koncert i Parken i juli 2003 - har gjort Robbie Williams Jam mere aktuelt og populært end nogensinde - vel nok det største jamband lige nu i Danmark!

Men dette skyldes absolut ikke kun ovenstående fakta - det er så sandelig også bandets egen fortjeneste.

Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter 300 koncerter siden da med fulde huse hver gang, må man sandelig sige, at bandet i dén grad har indfriet de store forventninger!

Med en sanger som Ditlev, og med nedenstående musikere med på scenen, kan man næsten ikke få et bedre og mere rutineret band.

Ikke alene synger Ditlev, så der absolut ikke er noget at tage fejl af, fantastisk - i denne sammenhæng kun et fattigt ord - men derudover har Ditlev også denne hér drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, som jo netop er så kendetegnende for Robbie Williams.

Le Freak 

Med et utal af danske festivaler, spillesteder og ikke mindst firmaevents i bagagen, har Le Freak igennem de seneste 21 år leveret og optrådt med egne musikalske fortolkninger af de største discohits du kender.

Med eksklusive oplevelser leverer Le Freak altid en ekstraordinær performance, hvor ikke kun musikken, men i særdeleshed også bandets live performance er i højsæde.

Le Freak er uden tvivl et af Danmarks absolut bedste partybands!

Keen on Queen 

Keen on Queen er en hyldest til majestæterne i ét af 70’ernes største rockgrupper. På bare to år har Keen On Queen taget de danske spillesteder med storm med et show i absolut topklasse – fuld af overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale. Forsanger Morten Hvid kanaliserer en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen, tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, med hit på hit fra ét af de største og mest legendariske rockbands nogensinde – fortolket af ét af Danmarks bedste coverbands.

Harding Band – Shu-bi-dua ver. 2.0

Vi spiller de største Shu-Bi-Dua hits fra de sidste 50 år. En rejse gennem flere generationers barndom, ungdom og voksendom.

De 3½ Shubber i Hardinger Band og deres allerbedste venner fyrer et overflødighedshorn af musik, gimmicks og vanvittige historier af om Danmarkshistoriens største og bedst sælgende band. Vi takker vores skønne publikum for, at vi fik lov til at opleve noget som kun meget få får lov til: At omfavne folkesjælen i vores lille land! Der bli’r rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten.

Første orkester går på scenen kl. 13.30 og og koncertene afvikles i ovennævne rækkefølge og forventes at sluttet kl. 23.00. 

BØRN UNDER 12 år gratis ifølge med voksne med gyldig billet.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager.