Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Allan Olsen - Solo

Fredag den 20. august 2021 kl. 20:00

Den Grønne, Glacisstien 36, Nyborg

Arrangør: NGIF Koncertudvalg og Oplevelseskomponisten

Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundspillerne i dansk sangskrivning og entertainment.

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbizz. Siden 2013 slap havkatte-pladsen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver - og senest osse som forfatter i Danmark.  Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestseller hos publikum.

2020 har stået på sin forsamlingshus-turné, "Olsen På Afveje". 49 intime koncerter derude, hvor folk oftes lever uden for mediernes - og de optrædendes bevågenhed. Samtlige datoer på Allan Olsen - På Afveje-turne var udsolgt, men til glæde for dem, der gik forgæves, kan vi nu præsenteret nogle få koncerter i sommeren 2021.

Allan Olsen´s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til fock, rap og á capella.

Allan Olsen er altid garant for et sjældent højt niveau ved sin optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum.