Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

ROCK PÅ DEN GRØNNE - Michael Falch & dét Band og Lis Sørensen

Lørdag den 19. juni 2021 kl. 19:00

Den Grønne, Glacisstien 36, Nyborg

Arrangør: NGIF Koncertudvalg og Oplevelseskomponisten

MALURT UDSKYDER ALT TIL 2022

MALURT er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Det legendariske 80’er-rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne forhåbentlig bliver fjernet helt. Derfor har MALURT nu taget den vanskelige beslutning at udskyde deres SuperLive-turné, såvel koncerter indendørs som festivalshows, til 2022 – i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter. 


Glæd dig til en ægte dansk sommer aften, når to af 80ernes mest succesfulde navne indtager Den Grønne bag Nyborg Slot med et brag af en koncert.

MICHAEL FALCH & DÉT BAND.

Michael Falch & DÉT BAND Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt. Han har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunionturné med MALURT. Det nye solo album “Forår i brystet” udkom 9. oktober - hans smukkeste nogensinde kalder pressen og publikum det, og med DÉT BAND omkring sig tager han foråret med sig og drager på landevejen til sommer. Hans tour går forbi Nyborg og Den Grønne som han sammen med Lis Sørensen vil rocke igennem Lørdag d. 19. Juni.

Michael Falch har siden 1977 indtaget de danske scener og med masser af udsolgte solo- og band koncerter har publikum taget ham til sig som en af de mest populære sangere i landet. Med hits som “Mød mig i mørket”, “Den eneste i verden”, “I et land uden høje bjerge”, “Superlove” og “De vildeste fugle” bliver aftenen i Nyborg ikke bedre. Udover de store hits, vil publikum kunne glæde sig til, at høre sangene fra det nye album, som bl.a. er nomineret til Steppeulve prisen samt udråbt af musikmagasinet GAFFA som et af de bedste albums i 2020.

Albummet er produceret af guitaristen Lars Skjærbæk som også vil kunne opleves i DÉT BAND og som tidligere har spillet med danske kunstnere som Signe Svendsen, Tim Christensen, Peter Belli, Poul Krebs og mange flere.

LIS SØRENSEN.

I januar 2020 leverede Lis sammen med sit fantatiske band en smuk og totalt udsolgt koncert i KinoVino. Nu kommer hun igen...

Efter en stor succes i "Toppen af Poppen" og en arena- og sommerturne med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med hendes eget stærke orkestre, som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

Lis Sørensen imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende  numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, "Fuld af Nattens Stjerner", "Tæt på Ækvator", "Mine Øjne De Skal Se" og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen krælighed til repertoiret.

Her er virkelig en sangerinde som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

På gensyn på Den Grønne!.