Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Havefest 2020 / Jacob Dinesen - solo

Fredag den 21. august 2020 kl. 20:00

Den Grønne, Glacisstien 36, 5800 Nyborg

Arrangør: NGIF Koncertudvalg og Oplevelseskomponisten

Siden 2017, hvor Jacob Dinesen nærmest fra den ene dag til den anden, blev en vaskeægte verdensstjerne på dansk grund, har han og bandet udgivet albums, og turneret næsten uafbrudt. Det er med tiden blevet til flere hundrede koncerter, på festivaler, i arenaer og på landets spillesteder. Men før tiden med radiohits og store lastbilproduktioner spillede Jacob Dinesen faktisk enormt mange solokoncerter.

I sommeren 2020 kan man for først gang i mange år igen opleve Jacob spille nogle ganske få helt eksklusivt udvalgte koncerter.

Jacob Dinsen har forlængst etaleret sig som en langtidsholdbar artist. Normalvis er han godt bakket op af sit uhyggeligt velspillende band og sit kæmpestore publikum, men i denne tid, hvor Coronaen hærger landet, og hvor vi skal forsamles hvert for sig, har Jacob valgt at tage en lille ekslusiv tur bare sig selv og sin guitar.

Fans over hele landet kan glæde sig til nogle helt eksklusive sommerkoncerter med en ekstraordinær intensitet, nærvær og spilleglæde, når Jacob Dinesen tager på tour i sommeren 2020.

Koncerten er siddende.

På gensyn på Den Grønne.

Billetpris kr. 325,- + gebyr.