Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Rock på Den Grønne Pernille Rosendahl, Poul Krebs, Medina m.fl

Lørdag den 20. juni 2020 kl. 14:00

Gasværksvej, 5800 Nyborg

Arrangør: NGIF Koncertudvalg og Oplevelseskomponisten

Billetpris indtil 31.12.19 kr. 325,- efter 1.1.20 kr. 365,- , efter 1.5.20 kr. 425,- + gebyr. Børn under 6 år gratis ifølge med voksen.

Vi blænder op for en fed sommer aften i Nyborg med bl.a. Poul Krebs/Medina/Pernille Rosendahl.

POUL KREBS

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.

PERNILLE ROSENDAHL

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

MEDINA

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassiskerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klar for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden da har Medina ikke kigget sig tilbage, men leveret platinsingle efter platinsingle, og med mere end en kvart million solgte albums, har hun regeret som Danmarks ukronede popdronning i mere end 10 år i træk.

I dette efterår medvirkede Medina i Toppen af Poppen sammen med Kwammie Liv bl.a.

 

Rock på Den Grønne