Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Nytårskoncert 2020

Søndag den 26. januar 2020 kl. 14:00

Nyborghallerne, Halvej 1, 5800 Nyborg

Arrangør: NGIF Venner og Nyborg Harmoni Orkester

Hr. Weise og Amanda! 

Nytårskoncerten 2020 bliver med 2 kendte personer fra serien Badehotellet - Jens Jacob Tychsen og Amalie Dollerup - den lokale deltager bliver Jonas Bonde.

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1998 og har siden medvirket i en lang række forestillinger på de Københavnske teatre. På tv har man blandt andet kunne opleve ham i seirei som Borgen, Badeholtellet, Forbrydelsen 2, Rejseholdet, Sommer og DR´s Julekanlender Tannaaya 2018 m.m.

Jens Jacob Tychsen er desuden en af Danmarks mest brugte stemmer indenfor tegnefilm, reklamer, dokumentaudsendelser og indlæsning.

Amalie Dollerup debuterede som blot 5-årig i "Snedhvide" på Eventyrteatret, men de fletse danskere husker hende nok bedst for hendes filmdebut i filmen "Kun en pige" fra 1995. Her spillede hun den unge Lise Nørgaard, hvor Amalie trods sine kun 9 år leverede en meget flot præstation. Skidtet til en skuespillerkarriere var hermed for alvor taget.

Amalie blev for alvor folkekendt for sin rolle som overklassepigen, Amanda, i TV2 serien Badehotellet. Amalie har også spillet med i Borgen på DR1 og i musicalen En kort en lang.

Amalies talenter strækker sig til langt mere end fantatisk skuespil. Hendes smukke stemme og habile dansekundskaber banede i2017 vejen til hovedrollen i musicalen Sturday Night Fever. Her spillede og danse hun for fulde huse sammen med Silas Holst i Falconer Salen. Amalie har desuden lagt stemme til en lang række tegnefilm - Løbernes konge II, Lady og Vagabonden II, Toy Story og Græsrødderne.

Jonas Bonde er idag paukist ved Operaen i Oslo.

På gensyn i Nyborghallerne.