Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

LIVE IN CONCERT (TRIBUTE SHOW)

Fredag den 16. august 2019 kl. 19:30

Den Grønne, Gasværksvej 2, 5800 Nyborg - v/Nyborg Slot

Arrangør: LiveConcept i samarbejde med NGIF Koncertudvalg

The Beatles Revival

Verden største boyband gennem tiderne - The Beatles - nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang - er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival.

Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og er blandt de få tribute orkester som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visulet, er hemmeligheden bag The Beatles Revival's succes overalt i Europa. Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv.. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er afgørenden betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributesbands. Kom med i The Beatles Revival's tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60'erne, og oplev en illusion af at det er de rigtige The Beatles som står på scenen. Kom med i et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.

ABBAcz

ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien. 2019 ser ud til ar blive et stort ABBA-år, de originale ABBA medlemmer udgiver for første gang i tre årtier nyt musik. Dette betyder dog ikke, at man kommer til at opleve dem rundt om i verden, Bjørn Ulvæus har nemlig fatsdslået, at det ikke kommer til at ske, så dermed synes en ABBA-live oplevelse at være udelukket, - og dog... Prag har i mange år være kendt for sine mere fremragende tribute-orkestre, og blandt dem rager "ABBAcz" tårnhøjt op."ABBAcz" leverer ABBAs tidløse pophits, som stadig tiltaler flere generationer over hele verden, hits som bare strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70'erne og 80'erne. Tribute-orkestret kommer med et show i absolut topklasse, iført kostumer i originalt design og ægte 70'/80' er koreografi leverer orkestret et 100% liveshow, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show i absolut topklasse, og her kan man både lytte, synge og danse!. Der er garanti for genkendelsesglæde, når ABBAcz" går på scenen.

Vi ses på Den Grønne.