Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Nytårskoncert 2019

Søndag den 27. januar 2019 kl. 14:00

Nyborghallerne, Halvej 1, 5800 Nyborg - Preben Kristensen, Trine Gadeberg, Susanne Skov og Nyborg Harmoni Orkester

Arrangør: NGIF Venner og Nyborg Harmoni Orkester

Preben Kristensen

Sanger, entertainer og skuespiller- talenet er mangesidigt med stor musikalitet, flot tenor, en grundtone af humor og en præcis replikturnering.

Rolleregisteret er mangfoldigt fra masser af store teaterforestillinger, film, tv og lagt stemme til flere tegnefilm - medlem af Linie 3 siden 1979.

Har modtaget Teaterpokalen i 1992, Rider af Dannebrog 2003 og Reumerts Hæderspris 2005.

Trine Gadeberg

Er en performer og ideudvikler med en sjælden grad af alsidighed. Som klassisk sanger henrykker hun gang på gang ved sine mange kirkekoncerter, mens hun på den danske showscene får folk til at knække af grin, når hun optræder med ensemble City Singler.

Om sommeren kan hun ofte opleves som sanger ved stort opsatte koncerter med symfoniorkestre i duetter med andre store navne, og hun har spillet og sunget sig igennem nogle af de mest populære musicals på de danske teatre.

Susanne Skov

Som 11 årige startede jeg med at spille cornet i Danehofgarden, Nyborg. Men da jeg nogle år senere fik valdhornet i hånden, var jeg for alvor solgt. Nu gik det stærkt og jeg kom hurtigt med i landsdækkende orkester , DAO´s Ungdomsorkester, det fynske ungdomssymfoniorkester FAUST samt orkestret ved Nyborg Voldspil.

Siden min diplomeksamen i 2002 har jeg arbejdet free-lance og haft samarbejde med flere af landsdelorkestrene samt ved flere musicalopsætninger.

På gensyn til en fantatisk koncert januar 2019