Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Kim Larsen & Kjukken - UDSOLGT

Torsdag den 28. juni 2018 kl. 20:00

Den Grønne, Gasværksvej 2, 5800. Nyborg

Arrangør: Live-Culture og NGIF

Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og kommer derfor ud og spiller på flere af de hyggeliste udendørs spillesteder henover sommeren. Du kan opleve ham i Nyborg på Den Grønne den 28. juni 2018.

Publikum i alle aldre kan se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i forrygende spilleform, når orkestret igen i sommeren 2018 drager på en omfangsrig turné i Danmark, Norge og Sverige.

Med vid, bid og overskud lufter Kim Larsen & Kjukken medrivende versioner af både regulære landeplager og nye små perler fra en karriere, der strækker sig over nærmest naturstridige fem årtier og dermed udgør et enestående kapitel i dansk pop- og rockkultur.

Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 - der ligeledes af anmelderne blev kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år - har Kim Larsen endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl. 

Med Kjukken i over 20 år

Siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Vi glæder os til at se dig til sommerens måske hyggeligste koncert - rigtig god fornøjelse!