Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Nytårskoncert Søren Pilmark, Kaya Brüel og Henrik Hou

Søndag den 28. januar 2018 kl. 14:00

Nyborghallerne, Halvej 1, 5800 Nyborg

Arrangør: NGIF Venner og Nyborg Harmoni Orkester

Kunstnerne til Nytårskoncerten 2018 bliver Søren Pilmark, Kaya Brûel samt Henrik Hou Feddersen

Søren Pilmark

Søren Pilmark er entertainer og skuespiller i verdensklasse. Bag sig har han en stribevis af TV, film og teatersuccesser. Som landets vel nok mest anmelderroste scenekunstner, mestrer Søren Pilmark alle genrer - fra Oscar-nominerede kortfilm til Ørkenens Sønner, fra korttricks til de store tragedier.

Søren Pilmark, er det ikke ham fra.....

  • Flaksepost fra P (2016)
  • Badehotellet (2016)
  • Vikings (2015-2016)
  • Tidsrejsen (2014)
  • Ørkenens Sønner (1991-2016) og mangel flere.  

Kaya Brüel

Kaya Brüel debuterede i 1991 med albummet "KAYA", der solgte over 85.000 eksemplarer.

30. september 2016 kunne Kaya fejer 25 års jubilæum og kigge tilbage på 9 solo udgivelser i en bred vifte af genre, fra pop, elektronisk soul og Jazz til børnemusik. I efteråret 2016 udgav Kaya albummet "NU&NÆR"

Udover en imponerende sang karriere, har Kaya haft stor succes på de danske og udenlandske teater scener, med blandt andert forestillingerne "Woyzeck" af Wilson og Waits, "Marias de Buenos Aires" , "Pigen med paraplyerne" og den musikalske komedie "DIRCH". Kaya medvirker desuden som en fjerdedel af pige comedygruppen City Singler.

Henrik Hou

Er nytårskoncertens lokale indslag. Til daglig spiller han symfonisk musik i Odense Symfoniorkester, men har flere bolde i luften end det, idet han i årevis har været fortrolig med big band- og jazz-genren, fx i Det odenseanske The Blues Brothers Souvenir Show. Det siger sig selv, at han er godt uddannet på musikkonservatoriet, og han er da også et usædvanlig stærkt kort som instrumentalist.

På gensyn i 2018.