Facebook NGIF

Koncerter

Se flere koncerter

Koncert med TV2 & Jacob Dinesen samt TREES in Toronto

Fredag den 18. august 2017 kl. 17:00

Den Grønne, Gasværksvej 2A, 5800 Nyborg

Arrangør: Oplevelseskomponisten.dk i samarbejde med NGIF Koncertudvalg

Fredag d. 18. August kommer to af Danmarks største musiknavne til Nyborg.

Siden 1985 har TV-2 spillet rundt omkring i de danske byer og til sommer går turen til Nyborg.

“Det er en enorm stor ære, at måtte præsentere et orkester som TV-2, der har så mange hits i bagkataloget. Så jeg glæder mig meget til, at byde publikum på en aften, hvor der kommer til at blive leveret hit på hit, som alle kan synge med på.” udtaler Carl Martin Ryberg Jensen fra Oplevelseskomponisten.

“Jeg håber, at publikum vil få en rigtig god oplevelse med TV-2, det er et band der altid har vist at de følger med i tiden. Det kan ofte høres i deres tekster, som handler om alt lige fra kærlighed og længsel til samfundet og danskerne” udtaler Carl Martin Ryberg Jensen. TV-2 har ofte også gæstekunstnere med på scenen og det vil de også have i Nyborg.

TV-2 står bl.a. bag sangene: Bag duggede ruder, Kys bruden, Randers station, Lanternen, Line Jørgensen, Voldum, Frys, Be bab a lu la og mange flere.

Udover TV-2 vil Jacob Dinesen også spille til koncerten på Den Grønne den 18. august.

Jacob Dinesen hitter i øjeblikket stort på de danske hitlister med pladen “Brace Against The Storm”. For 6. uge i træk er Jacob Dinesen på top ti over de mest købte kunstnere. Derudover er Jacob Dinesen pt. en af de mest spillede kunstnere på P4.

Tiltrods for Dinesens unge alder på 19 år, er han allerede en af de største danske musikere. Til foråret giver Jacob Dinesen mere end 25 koncerter og de er alle udsolgte.

I Århus blev begge hans koncerter udsolgt på under 2 uger, så der er ingen tvivl om, at Jacob Dinesen er en af de mest populære kunstnere i år.

I weekeden var Jacob Dinesen med i DRs store juleshow fra koncerthuset i København. Her sang han bl.a. sangen “Roll with me”, som kommer fra hans seneste album.

TREES IN TORONTO

Med Lasse Petersens stærke vokal leverer Trees In Toronto melodisk og storladen rock.

Trees In Toronto vandt i 2016 vandt Jelling Musikfestival Quasar-pris og senere på sommeren “Tak Rock”-talentprisen på LiveCamp på Smukfest. Et klart signal om bandets enorme potentiale.

Trees In Toronto udgav deres selvbetitlede debutalbum i foråret 2016, og de arbejder allerede nu på en opfølger i løbet af 2017, som vil udkomme inden koncerten 18. August.

Billetter til koncerten koster 335 kr. + 10 kr. i gebyr og kan købes via billetten.dk eller hos udvalgte forhandlere.